Tips for å øke antall leieforhold

Artikkel oppdatert ‪30/08/2023‬

1. Legg til bilder av bilen din

Det første leietakere ser på når de skal finne en bil, er bildene. Jo finere bildene dine er, desto mer sannsynlig er det at leietakere vil leie bilen din. Les våre tips for å finne ut hvordan du kan ta finere bilder av bilen. Og ikke glem å legge til et profilbilde.

2. Forsikre deg om at prisen er rimelig

En rimelig pris bestemmes ut fra bilens alder og modell, men også ut fra sesong og etterspørsel. Den letteste måten å sette en god pris er å aktivere Smart Prising eller bruke våre anbefalte priser.

3. Oppgi mange detaljer i annonsen

Gi leietakerne så mange detaljer som mulig: eksakt modell, kjøretøytilstand, renhet, mindre problemer de bør vite om, egenskaper og tilbehør.

4. Sørg for å opprettholde en høy positiv svarprosent

Din positive svarprosent (antall godkjente leieforespørsler av totale leieforespørsler fått) spiller en viktig rolle i å rangere din annonse i søket. For å opprettholde en høy positiv svarprosent bør du forsikre deg at kalenderen din alltid er oppdatert og at du tilpasser leievilkårene dine for å unngå forespørsler som ikke passer dine behov. Vi anbefaler også å godta flere forespørsler til samme tidspunkt: hvis du mottar flere leieforespørsler for samme dato, fortsett å godta alle. Leietaker som betaler først vil bekrefte leieforholdet, og de andre forespørslene vil bli kansellert automatisk uten at svarprosenten din blir påvirket. Vurder å aktivere Instant booking for bilen din for å opprettholde en perfekt svarprosent uten anstrengelse.

5. Svar med en gang når du mottar en leieforespørsel

Jo raskere du svarer, desto høyere opp kommer bilannonsen din blant søkeresultatene. Du kan forbedere responstiden din ved å laste ned Getaround appen hvis du ikke har gjort det allerede!. Du kan til og med aktivere Instant booking for bilen din for å automatisk akseptere forespørsler.

6. Sørg for å gi 5-stjernersservice

Sørg for at bilen din er ren og godt vedlikeholdt. Hvis bilen din er utstyrt med Getaround Connect, sørg for at tilgangsinstruksjonene er detaljerte og nyttige. På denne måten vil du maksimere sjansene dine for å få positive anmeldelser, noe som vil øke bilens attraktivitet.

7. Installer Getaround Connect

De fleste leietakere foretrekker biler som er utstyrt med Getaround Connect. For mer informasjon og for å sjekke om bilen din er kompatibel, klikk her.

Var artikkelen til hjelp?

Andre artikler som kan være til hjelp: